Τo καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ANT1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επέστρεψε για να μας θυμίσει πως η μαγειρική είναι… οικογενειακή υπόθεση! Σε αυτό το παιχνίδι, η μαμά κάνει κουμάντο. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όχι μία μαμά αλλά δύο!

 

Η συνταγή της εκπομπής γνωστή, απλή, αλλά ιδιαίτερα απολαυστική: Δύο συμμετέχοντες με βοηθούς τις μαμάδες τους έχουν στη διάθεση τους συγκεκριμένο χρόνο για να φτιάξουν ένα πιάτο από μία αγαπημένη τους συνταγή!

 

Προσοχή όμως, οι μαμάδες απαγορεύεται να πιάσουν τις κουτάλες! Το μόνο που κάνουν είναι να καθοδηγούν βήμα-βήμα τα τέκνα τους στην παρασκευή της συνταγής και τα καμάρια τους την εκτελούν. Στο τέλος, ο κριτής Έκτορας Μποτρίνι αποφασίζει ποιο πιάτο είναι καλύτερο και η οικογένεια που το έχει μαγειρέψει, κερδίζει το χρηματικό έπαθλο της εκπομπής (500 ευρώ) ενώ συνεχίζει να παίζει και την επόμενη μέρα!

 

Ανανεωμένος επιστρέφει και ο Γρηγόρης που φέτος θα τηλεφωνεί σε τηλεθεατές και φίλους, μαμάδων και παιδιών, και θα μιλά μαζί τους για μαγειρική, συνταγές και χιουμοριστικές ιστορίες κουζίνας!

 

Με άλλα λόγια… η δράση, η μαγειρική, το γέλιο αλλά και η αγωνία έρχονται και πάλι κάθε απόγευμα στον ΑΝΤ1!

 

Κάθε απόγευμα στις 17:45… θα γίνεται της μαμάς!

 

Η 'Άγγελος προμηθεύει το "Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" με προϊόντα περιποίησης.

 


 


 


 

Μας έχουν δει από τις 3 Νοεμβρίου 2014

537395

Άτομα